Serhan Ok

Serhan Ok, 1984’te Kayseri’nin Hacılar ilçesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Kayseri’de tamamladı. Kayseri Fen Lisesi’nde okurken edebiyat öğretmeninin kendisindeki yazma yeteneğini keşfetmesiyle 16 yaşındayken yazmaya başladı.

Bilkent’te Endüstri Mühendisliği okudu ama kendini iyi bir mühendis saymıyor. Sonrasında Yeditepe Üniversitesi’nde Antropoloji yüksek lisansı yaptı. Psikoloji eğitimleri aldı. Halen kurucusu olduğu Goodjob isimli marka danışmanlığı şirketinde danışmanlık yapıyor. Yaptığı işi markalar için etkili hikayeler yazmak olarak görüyor. 2013 yılında yayımlanmış bir iş kitabı bulunuyor, adı “İlk Marka Hz. Adem Mi? Bir de isim babası olduğu ortak yazarlı bir kitap mevcut: Markanı Ateşle. Ülkedeki çok iyi isimlerden senaryo yazarlığı ve kurmaca eğitimleri aldı. Çok sayıda öyküsü ve denemesi bulunuyor. Basım için hazır bekleyen bilimkurgu-polisiye türünde bir romanı var. İleride birçok farklı türde eserler üreten çok yönlü bir yazar olmak istiyor.

Yazma yeteneği babasından geliyor. Kendisi hiç okula gitmemiş. 13 yaşında gördüğü bir rüya sonucu yazmaya başlayan bir halk şairi.

Serhan Ok evli ve bir çocuk babası. Gözleri renkli, giydiği kıyafete göre renk değiştiriyor. Yaşamayı içindeki duygulardan ve duyguları tattığı anlardan ibaret sayıyor.

Yazar'ın Kitapları